Normes d'ús i codi de conducta del portal


La comunitat d'aeromodelistes és ben coneguda per la seva cordialitat i disposició per a ajudar. Per a mantenir aquesta reputació, i ser capaços d'actuar en les situacions en les quals la reputació pot ser danyada, hem creat un conjunt de senzilles normes que qualsevol usuari ha de respectar. Aquesta etiqueta s'aplica en tot moment a tots els membres, en tots i cadascun dels apartats d'aquest lloc.

Tingues en compte que tot l'equip de programació de la web són membres normals com tu i ofereixen la seva ajuda en el seu temps lliure, dintre de la seva pròpia llibertat per a fer-ho. Sisplau, respecta'l i sigues pacient si no reps una resposta immediatament.

El registre en aquest lloc web i/o el seu ús constitueix un acord amb aquestes Condicions.

Normes Generals

Aquest és un projecte plural. Tracta de recordar que, el que és considerat correcte en una cultura i en un idioma, pot no ser correcte en una altra cultura o un altre idioma. Aquest projecte té participants de totes les edats. Tracta de recordar que, el que pot ser apropiat entre persones de la mateixa edat o sexe, pot no ser apropiat entre persones de diferents grups d'edat o sexe oposat. Tot i que en el text es fa referència al fòrum, aquestes normes són extensibles a tots els apartats, incloent-hi, però no limitant-se, a notícies, articles, comentaris, valoracions, mini-xat, etc.

'Spamming' i 'Trolling'

No tolerem en cap lloc l'enviament de missatges i/o publicitat no desitjats ni l'enviament de missatges ofensius i/o feridors per a altres usuaris que puguin provocar discussions enfrontades entre ells.

Normes Generals de Publicació

Per favor, publica el teu missatge en un sol fòrum. Si has de moure el missatge de fòrum, avisa a un moderador mitjançant un missatge privat. En els fòrums i missatges, utilitza títols per als assumptes que tinguin sentit, de manera que ofereixin informació sobre el contingut de la teva publicació o missatge privat. No utilitzis títols com "Ajuda! Estic perdut".

Temes

Sisplau, centra't en el tema que tractis. Assegura't que publiques el teu tema en el fòrum adequat.

Llenguatge

No utilitzis un llenguatge ofensiu. Estem aquí amb persones de totes les edats i volem que tots se sentin còmodes. Es considera llenguatge ofensiu la blasfèmia, els insults basats en la raça, l'ètnia, el sexe o qualsevol altra discriminació personal, així com els missatges que pretenguin ofendre o danyar a qualsevol membre o al seu treball. Si has de dir alguna cosa, fes-ho amb fets, però no amb insults. L'hostilitat no serà tolerada.

Els comportaments irrespectuosos, les frases ofensives, els insults i altres abusos del llenguatge, tal com es descriu més amunt, seran editats o esborrats sense avís previ.

Avatars

Sisplau, fes servir el sentit comú al triar un avatar. Ens agrada promoure una atmosfera familiar i els avatars que la trenquin seran eliminats. No bromegis o publiquis text enganyós en el teu avatar. Pots haver-te adonat dels avatars dissenyats per als Membres de l'Equip - Aquests avatars estan restringits només per al nostre equip - Per favor, no els utilitzis.

Signatures

Imatges

Per a la teva signatura, no està permès l'ús d'imatges.

Tamany de Font i Format

Sisplau, no canviïs el tamany de la font del text de la signatura a una grandària major que la del text dels missatges. Utilitza lliurement les opcions de format (subratllat, negreta, cursiva, color).

Enllaços

'Warez' i altres continguts il·legals NO poden ser enllaçats de cap manera o forma. La pornografia no està permesa i els enllaços de contingut orientat a adults han de ser clarament assenyalats com a tals.

Imatges

Sisplau, fes que les teves imatges siguin relatives al tema que tractis i tingues en compte la seva grandària i dimensions, ja que no tots poden tenir una connexió a Internet de banda ampla o un monitor panoràmic.

Cooperació

No hi ha pregunta ximple. Totes les preguntes han de ser tractades per igual. No menyspreïs a les persones. En algun moment, tots hem començat com a novells - Al respondre a una pregunta, tingues en compte sempre aquest fet.

Només quan treballem junts, aquesta web creix i millora. Només quan cooperem, avancem. En aquesta cooperació, s'agraeix cada petita ajuda. Recorda-ho quan preguntis - I recorda-ho quan responguis.

Sigues Constructiu

Pensa com pots contribuir al projecte, en comptes de pensar què pots obtenir d'ell. No anirem enlloc si els membres estan massa ocupats mantenint les seves idees o el seu estatus. Si simplement critiques, sense ser constructiu, detens el creixement de la comunitat.

Crèdits

Recorda donar crèdit. No només en relació a assumptes de 'copyright', sinó també en relació a solucions positives i a la gestió adequada d'errors. És important donar aquest suport positiu. Això fa la vida més fàcil i més agradable a totes les parts.

Expulsió

Si incompleixes aquestes normes generals, podràs rebre un missatge, un advertiment o una expulsió temporal o permanent d'un moderador, depenent de la gravetat de l'incompliment.