Història


L'Aeroclub R/C Vall del Tenes, nom que actualment rep l'antic "Aeroclub Gallecs", va ser fundat el dia 22 de gener de 1991. En aquell moment, la seu social va ser ubicada a la Masia de "Can Jornet", Gallecs (Mollet del Vallès). Va ser enregistrat a la "Direcció General de l'Esport" amb el núm. 6.626 i a la "Federació Aèria Catalana", el dia 7 de febrer de 1991, amb el núm. 568. El primer President del Club va ser el Sr. Víctor Guix Castellví, acompanyat d'un grup d'emprenedors aeromodelistes, que com a socis fundadors, exerciren com a junta directiva.

 

1jdEl dia 14 d'abril de 1991 van ser inaugurades oficialment les nostres instal·lacions, ubicades també a Can Jornet, amb l'assistència de la llavors Sra. Alcaldessa de Mollet del Vallès, el Sr. President de la "Federació Aèria Catalana" i també el Sr. "Cap d'Àrea d'aeromodelisme" d'aquesta Federació, pilots d'altres clubs convidats a l'acte i una gran quantitat de públic espectador.

 

1inaDurant més de vint-i-cinc anys hem estat en aquesta ubicació, pero degut a canvis en la política territorial, el club ha hagut de buscar un altre lloc on desenvolupar la seva activitat.

 

L'Aeroclub R/C Vall del Tenes en l'actualitat

Actualment, el club compta amb més d'un centenar de socis que conformen una gran diversitat aeromodelística, practicant tot tipus d'especialitats de vol. Hi destaquen socis dedicats a l'especialitat d'acrobàcia, de la qual han estat campions autonòmics, nacionals i internacionals. Ara mateix disposem d'un camp situat al terme municipal de Lliçà d'Amunt, a "Ca l'Amell", després d'haver passat per Sta. Eulàlia de Ronçana, en un camp provisional, ja que no tenia unes dimensions massa elevades, però que va servir per a reunir a la comunitat aermodelística del club novament i donar-nos l'empenta per seguir cercant el camp apropiat.

Com a dada addicional, a la XXIII Assemblea General de Socis de l'any 2011, es va establir el dia 22 de maig com el Dia del Club, passant els festejos al primer Diumenge posterior a aquest dia.


Us convidem a tots a visitar-nos, Us hi rebrem amb molt de gust. Podreu trobar com arribar-hi a l'apartat Localització.