Per a fer-te soci les dades indispensables són:

Nom i cognoms complets del tot
DNI
Data de naixement

Adreça
Un telèfon de contacte
e-mail

Numero de compte on carregar els rebuts


A banda d'aquestes dades, tenim una fitxa amb camps addicionals que ens és de molta utilitat per gestionar-nos eficientment. De tota manera, per a donar-te d'alta, amb els camps citats abans tenim prou de moment.

Els pagaments els gestionem a través de "BBVA". Per a fer-se soci s'ha de pagar la quota d'inscripció (260€), més la quota anual (140€ per a 2017), assegurança del club inclosa. Per a qui tingui la intenció d'actuar en competicions, haurà de sol·licitar alguna de les llicències federatives, ja que inclouen assegurança de responsabilitat civil. Tot i així les cobertures del privat del club són més àmplies. No obstant, recomanem com a mínim estar en possessió de la llicència FAC autonòmica, ja que aquest òrgan és el que dóna suport als clubs i d'aquesta manera financem les seves activitats alhora que obtenim una millor resposta per la seva part.

Resumint, si ets major d'edat, i sense idea de competir, els pagaments a fer serien bàsicament dos:

Quota d'inscripció: 260€ *
Quota anual 2017 (assegurança club inclosa): 140€

* La quota d'inscripció es pot fraccionar en dos plaços, pagant 130€ el primer any i 130€ més l'any següent, juntament amb la quota anual corresponent, sense cap tipus d'interès.Pots descarregar la FITXA en format pdf, emplenar-la com a formulari i enviar-la per e-mail a iAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
També pots emplenar el pdf anterior i entregar-lo en mà al camp o enviar-lo per correu ordinari a:

Aeroclub R/C Vall del Tenes
Carrer Sud nº 7
08185 - Lliçà de Vall 
BARCELONA


En qualsevol cas, hauràs d'esperar l'acceptació de la teva sol·licitud, ja que tenim un límit de places. Ens posarem en contacte amb tu per a informar-te de l'estat de la mateixa, i si és acceptada, comunicar-te el compte de "BBVA" on hauries de fer l'ingrés.

Un cop acceptada la teva sol·licitud, sobretot, no oblidis fer constar en l'ingrés el nom i cognoms per saber qui fa el pagament.

Important: A partir de la inscripció com a soci, pagada la matrícula (o la meitat de la matrícula) més la anualitat corresponent, els pagaments a l'Aeroclub s'han de domiciliar per a anys succesius. Pots descarregar el full d'autoritzazió AQUÍ i fer-nos-el arribar.

Noves quotes any 2017

Matrícula, entrada nous socis:   260€
Matrícula, entrada menors de 18 anys:   130€
General, majors de 18 anys :  140€
Menors de 18 anys:   80€
Soci acompanyant o col·laborador:   80€

Assegurança colectiva obligatòria inclosa.