L'Aeroclub R/C Vall del Tenes és una entitat sense ànim de lucre que es dedica a la promoció i pràctica de l'aeromodelisme, esport que comprèn diferents especialitats, totes elles destinades a fer volar i comandar a través de radiocontrol tot tipus d'aparells voladors, ja sigui en forma d'avions, helicòpters, autogirs, etc. Aquests aparells poden ser productes comercials acabats o bé auto-construïts, ja sigui a partir de plànols, kits, o d'altres presentacions comercials que podem trobar.

En aquest sentit, a part de la evident pràctica d'esbarjo que suposa volar un avió, helicòpter o qualsevol altre aparell volador radiocontrolat, des del club s'organitzen una sèrie d'activitats periòdiques per a donar a conèixer el món de l'aeromodelisme i potenciar encara més les habilitats dels qui el practiquen, alhora que serveix de punt de trobada per a poder compartir experiències aeromodelístiques, com en d'altres facetes, enriquint d'aquesta manera la nostra vida social.

Concursos de maquetes, exhibicions de determinats tipus de models, concursos d'acrobàcia,.. són juntament amb les proves puntuables per als diferents campionats, regionals i nacionals, pertanyents a les diverses disciplines de vol -maquetes, acrobàcia, velers, helicòpters,.. tan en propulsió elèctrica com tèrmica- una petita mostra de tot allò que al llarg de l'any el club intenta programar per a donar més al·licient a aquest esport. Sense oblidar activitats no directament relacionades amb l'aeromodelisme. Qualsevol excusa pot ser bona per a reunir-nos. Un dinar o un sopar en companyia dels socis i la família, per exemple.

 

act1

act2